Despre Companie

Compania Open Data Systems este o rezultatul unei necesităţi a pieţei şi anume nevoia de externalizare a serviciilor (outsourcing).

Noi nu suntem un furnizor de echipamente care ofera si ‘service’ sau un ISP care se ‘ocupa si de servere’. Iar acest lucru se traduce direct in calitatea serviciilor oferite.

 

In acelasi timp, competentele dezvoltate in acest domeniu sunt variate si principalul nostru tel este sa devenim singurul punct de contact pentru orice problema IT&C a partenerilor noștri.

 

Si, de ce nu, aceasta este o modalitate prin care sa experimentati pentru prima oara calitatea serviciilor noastre.

 

Pentru domeniul IT&C outsourcing(externalizare) înseamnă colaborarea cu o companie care să preia funcţiile ce în mod tradiţional erau realizate în interiorul companiei dumneavoastră de către un departament IT sau în cazul unei companii mici, de către un angajat desemnat ori de către o persoana angajată part time.

 

Noi înţelegem că astăzi afacerile necesită concentrare maxima pe ceea ce ştii să faci cel mai bine şi că tehnologia trebuie sa fie un sprijin pentru afacere, nu un stres suplimentar.

 

Pentru noi, outsourcing-ul înseamnă asumarea responsabilităţii pentru întregul sau numai o parte a sistemului informaţional şi garantarea serviciilor furnizate din punct de vedere al practicilor de top la nivel international, al securităţii si al backup-ului.

 

Dumneavoastră realizaţi că tehnologia este un factor important în creşterea productivităţii şi a eficienţei şi vă doriţi o echipă de profesionişti certificaţi, instruiţi şi experimentaţi care să vă administreze componenta IT. De aceea, veţi dori să colaboraţi cu Open Data Systems.
Cu alte cuvinte, puteti obtine performanta in domeniul dumneavoastra de activitate fara a mai fi nevoiti sa va concentrati si asupra problemelor din domeniul IT&C. Personal specializat va face asta pentru compania pe care o reprezentati cu garantarea contractuala a calitatii serviciilor si oferind continuitate.

Avantajele outsourcing-ului (relativ la detinerea de tehnicieni proprii)

Preluati controlul asupra componentei IT, alaturi de un partener care priveste aceasta componenta ca un suport pentru afacerea pe care o conduceti si nu ca un camp de joaca in care se experimenteaza tehnologii si unde se ‘reinventeaza roata’.

 

Afacerea dumneavoastra va deveni mai competitva lasand expertii sa propuna cele mai bune solutii pentru dumneavoastra astfel incat sa beneficiati de o permanenta crestere a eficientei si a productivitatii.

 

Dumneavoasta, ca director, veti avea mai mult timp la dispozitie fara sa fiti ingrijorat de personalul IT. Va veti concentra pe afacerea principala si o veti dezvolta si mai mult.

avantaje

Castigurile companiei dumneavoastre

Viziunea noastra despre outsourcing este de a deveni singurul punct de contact al dvs. pentru ceea ce reunim generic in tehnologie pentru afaceri :

Help Desk Profesional utilizatori

 • Telefonic (inregistrare, identificare primara, rezolvare)
 • Interventii (identificare, escalare, rezolvare)

Implementare/administrare infrastructura

 •   Comunicatii locale (LAN)
 • Externe (WAN)

Implementare/administrare servicii centralizate

 • Servere SO Windows 200x Server, Linux (Unix), etc
 • Echipamente dedicate: SANs, etc

Telecomunicatii&Management

Documentare si Inventory/Printing Management

Monitorizare in timp real infrastructura si servicii

Furnizare Echipamente IT&C

Pentru toate acestea noi garantam:

 • – Disponibilitate – operare permanenta garantata a echipamentelor dumneavoastra inclusiv cu pastrarea unor  componente de backup.
 • – Securitate – siguranta maxima in ceea ce priveste riscul de a pierde sau de a fi afectate din punct de vedere al securitatii informatiile dumneavostra.
 • – Planuri de backup – resursele si metodele pe care le implementam in reteaua dumneavoastra, garantand eliminarea pierderii de documente.
 • Mentenanta – accent pe prevenirea aparitiei situatiilor de risc printr-o activitate sustinuta de mentenanta
 • – Audit – verificand permanent din exterior securitatea infrastructurii si implementarea Best Practices
 • – Consultanta